Click 'Download images' to view images

placeholder_600_120.png

Paddockstand Juli 2018
Inmiddels zijn al veel KNMV-verenigingen AVG-proof, wat ons betreft een heel goed teken! Achter de schermen zijn we hard bezig om alle systemen in te richten zodat allen helemaal AVG proof worden.
Na deze intensieve privacy wetgeving periode, volgt hier weer een reguliere Nieuwsbrief, één met veel informatie waar jouw vereniging mogelijk iets mee kan. Zijn er onderwerpen buiten deze nieuwsbrief om, waarvan je denkt daar zou ik wel meer over willen weten, geef het aan ons door.

Veel leesplezier,
Géra Nieuwenhuis

placeholder_200_240.png
Baancommissarissen op herhaling!
In de eerste helft van dit jaar zijn wederom een kleine 550 baancommissarissen opgeleid. Wij verwachten dat veel baancommissarissen die in 2015/2016 hun opleiding hebben gevolgd nog dit jaar of begin volgend jaar op herhaling zullen gaan.

Heeft jouw vereniging baancommissarissen die nog opgeleid dienen te worden of die op herhaling willen omdat hun licentie t/m 2018 geldig is, organiseer dan een cursus. Wil je een cursus organiseren, stuur dan een email naar g.nieuwenhuis@knmv.nl en geef daarin het adres van de cursuslocatie en een paar voorstel data aan.
OVERIG NIEUWS
placeholder_260_160.png
Baancommissaris of Vlaggenist?
Een regelmatige vraag die wij krijgen. Vlaggenisten hebben de digitale opleiding gevolgd, dus ook alle motocross licentiehouders boven 16 jaar. Zij zijn in het bezit van en vlaggenistencertificaat of zij hebben zoals bij sporters een vlaggetje op hun licentie. Zij mogen vlaggen bij club- en DMX-wedstrijden.

Baancommissarissen hebben een cursus gevolgd. Zij zijn in het bezit van een Baco-licentie. Deze baancommissarissen mogen bij alle evenementen, dus club en DMX maar ook de nationale en internationale wedstrijden vlaggen. Baco’s boven de 18 jaar mogen ook bij EK en WK-wedstrijden dienst doen.

Verenigingsondersteuning

vanuit NOC*NSF ism de Rabobank
Om de onschatbare kennis en waarde van verenigingen te waarborgen zet de Rabobank zich samen met  NOC*NSF en de aangesloten bonden in om verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken. Wil jij snel zien en horen wat de verenigings-ondersteuning vanuit de Rabobank inhoudt? Bekijk dan dit filmpje waarin verschillende verenigingen vertellen waarom zij meedoen aan deze ondersteuning en wat het hen oplevert.
MEER INFORMATIE
placeholder_260_160.png
Workshopdag voor aangesloten verenigingen 
In december 2017 heeft de eerste editie van de Workshopdag voor aangesloten verenigingen plaatsgevonden. Een evenement dat met een ruime 8 door de deelnemers werd gewaardeerd. Voldoende reden om in 2018 een tweede editie te organiseren. Een workshopdag met interessante onderwerpen voor toer-, sport- en merkenverenigingen en stichtingen. Het programma is nog niet rond maar reserveer alvast 1 december 2018 in je agenda.
placeholder_260_160.png
Welkom nieuwe vereinigingen!
Een nieuw item voor onze nieuwsbrief is het vermelden van nieuwe KNMV-verenigingen.

Wij heten hen van harte welkom en maken er een mooie samenwerking van.

Historische Auto Ren Club (NH)
Lakes Chapter Holland (Fr)
MC ’t Centrum – Velden (L)
MCV Well – Boxmeer (NB)

SRC HR Flat Track (Fl.)
Stichting Motorsport Pesse (Dr)
Stichting Sport Events Helvoirt
Stichting Strandcross Lemmer (Fr)
Supermoto Den Dungen – (NB)