zaterdag-22-oktober-4e-avondrit-knmv-district-zuid4e Avondrit KNMV district Zuid

De toercommissarissen van district Zuid van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) organiseren op zaterdagmiddag/avond 22 oktober 2016 april vanaf 16.00 uur een avondrit voor motorrijders in het gebied tussen Boekel en Wintelre.

Voor iedereen is de deelname geheel gratis.

Al jarenlang is het de wens van vele motorrijders om een avondrit te rijden. Geen lange rit van 600 km waarbij de hele nacht wordt doorgereden, maar een ritje van maximaal 150 km in de avonduren.

De toercommissarissen van KNMV district zuid hebben dit verzoek opgepakt en voor de 4e keer een avondrit georganiseerd.

Deelnemers hebben de mogelijkheid vooraf de route voor Garmin of TomTom te downloaden via www.knmv.nl of via e-mail toerknmvzuid@gmail.com, of via https://www.myrouteapp.com/nl/social/event/293 . Het vertrek is ergens op de route. En u gaat daar waar u wenst ook weer van de route af. Bij de eerste stopplaats, in Boekel of Wintelre, schrijft u zich in. Daar staat ook voor iedere deelnemer een kop koffie, broodje en/of kop soep klaar.

Vertrekpunten Vertrek is vanaf de 2 startplaatsen, MAC Mova ’83, Zijp 1h, Boekel en MV Wintelre, Merenweg 1, 5513 NZ Wintelre.