Zaterdag 9 juni gaat al weer de 27e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary.

De Motary start op het Kerkplein in Putten en eindigt bij de Gemeentewerf/Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van ruim 400 kilometer. Deze gaat dit jaar naar het oosten.

Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route wordt het weer een rit om te onthouden!

Goede doel 2018, Stichting Friends Indeed
Dit jaar rijden we voor Friends Indeed: een thuis, een school en een toekomst. Het gaat om een project ter ondersteuning van de bevolking in de omgeving van de vissersplaats Visakhapatam in het oosten van India. De nadruk ligt op ondersteuning van kinderen met een beperking. Grootste doel voor komend jaar is om de kinderen te voorzien van orthopedische- en andere hulpmiddelen (gehoortoestellen, brillen, rolstoelen) waardoor ze naar school kunnen gaan en daarmee hun slechte leefomstandigheden kunnen verbeteren. Wil je meer weten? Kijk even op de site: http://friendsindeed.nl.
Vorig jaar is er voor Stichting CSA Trust maar liefst € 13.500,- bij elkaar gereden!

Voorinschrijving
De voorinschrijving is gestart op 1 maart en sluit op 31 mei 2017. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website www.motary.nl.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de rijder en duopassagier € 24,50 p.p. en moet uiterlijk 2 juni zijn bijgeschreven. Bij voorinschrijving en na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvang je de gps-route en/of het roadbook begin juni per e-mail. Op 9 juni zijn de overige papieren af te halen. De koffie en broodjes staan dan al klaar. Vanaf 08.30 uur kan er door de voorinschrijvers gestart worden.

Daginschrijving
De daginschrijving is op 9 juni van 08.45 uur tot 10.00 uur op het Kerkplein te Putten.
Het inschrijfgeld bedraagt op dat moment voor zowel de rijder als duopassagier € 29,- p.p.
De route kan geladen worden (Garmin). Zorg ervoor dat de Garmin is geüpdate met de laatste kaartversie!
Daginschrijvers kunnen starten vanaf 08.45 uur.

Graag tot ziens op zaterdag 9 juni 2018 en like ons op Facebook!