12 november 2014

Prijsvraag Trikerijden
In Mag-a-zine 135 (december 2014) is het thema ‘meer wielen’. En in zo’n blad mogen trikes uiteraard niet ontbreken! Zo is de redactie onder andere op bezoek gegaan bij Walinga Trikes in Sondel, een plaatsje in de Zuid-Westhoek van Friesland vlakbij het IJsselmeer en midden in de bossen van Gaasterland. Een prachtig gebied om eens lekker te toeren met een trike. En die kans bieden Walinga Trikes en de MAG jou ook. Klik hier, doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een dag trikerijden!
———————————————————————————–
MAG’s grote motorrijdersenquête
De MAG probeert met de grote motorrijdersenquête een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de Nederlandse motorrijder (m/v). Dit is voor de MAG van groot belang, want met de resultaten van deze enquête kunnen we ons werk als belangenbehartiger nog beter en gerichter doen. We hopen dat je onze enquête zorgvuldig wilt invullen en we willen je vragen om de link naar de enquête te verspreiden onder je motorrijdende vrienden, clubgenoten, familieleden, kennissen en collega’s. Het invullen van de enquête kost je ongeveer vijf minuten. Alvast bedankt voor je medewerking!Klik hier voor de motorrijdersenquête

—————————————————————————————————————–
Kom jij in het Mag-a-zine?
De redactie van de MAG is druk bezig om de Mag-a-zines van 2015 te plannen en voor sommige artikelen en onderwerpen hebben we jouw hulp nodig!Jonge motorrijders – Voor een komend Mag-a-zine zoekt de redactie jonge motorrijders die hun ervaringen met het huidige rijbewijsstelsel met onze lezers willen delen, maar die vooral honderduit kunnen vertellen over hun magische motormomenten. Ben jij die jonge motorrijder van uiterlijk 21 jaar en wil je geportretteerd worden? Laat het ons weten en stuur voor 1 december a.s. een mail naar Wim Taal.

Wat motorrijders bindt – De redactie van het Mag-a-zine zoekt leden die iets willen vertellen over bijzondere, hilarische of zelfs minder leuke ontmoetingen en/of gebeurtenissen die direct met motoren te maken hebben en die mensen bij elkaar hebben gebracht. Denk hierbij aan het ontstaan van een relatie, een huwelijk, het begin van een hechte vrienden-, reis- of motorclub. Meld je bij redacteur Katinka Brandenburg en wie weet komen we bij je langs! Stuur je e-mail naar Katinka Brandenburg.

Wat had ik anders kunnen doen? – MAG-redacteur Harold de Bock werkt aan een serie artikelen onder de titel ‘Wat had ik anders kunnen doen?’, waarbij hij motorrijders interviewt die een ongeval hebben meegemaakt en nu willen terugkijken op de gebeurtenissen voorafgaand aan dat ongeval. Heb jij zo’n ervaring en wil je die met ons delen? Mail dan naar Harold de Bock.

—————————————————————————————————————–
MAG geïnterviewd door MotoMe
Sinds begin oktober kun je via internet kijken naar MotoMe. De MAG was te gast bij de programmamakers voor een interview. MAG-beleidsmedewerker Wim Taal werd door programmamakers Joost Overzee en Bart Verhoeven ‘doorgezaagd’ over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals rijden op dijkwegen, geluidsoverlast, de rijbewijsregels, een mogelijke verplichting voor motorkleding en over het gebruik van de motor in woon-werk- en stadsverkeer. In de komende uitzendingen van MotoMe zullen delen van het interview te zien zijn. MotoMe wordt gemaakt door een klein maar bijzonder enthousiast team motorrijders en is nu te zien op internet.
————————————————————————————–
Prijsvraag Vakantiebeurs 2015
Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. En meer natuurlijk. Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien. De Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 t/m zondag 18 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil jij één van de tien toegangskaarten ter waarde van €12 winnen voor de Vakantiebeurs 2015? Klik dan hier en doe mee aan onze prijsvraag!


MAG & sociale media
Voor wie niets van de MAG wil missen, zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden. Je kunt ons volgen via onze eigen internetpagina, maar uiteraard zijn we ook actief op o.a. Twitter, LinkedIn en Facebook. Sluit je aan!

MAG – Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden
MAG op internet   MAG op Facebook   MAG op Twitter   MAG op YouTube