25 juni 2015
Rijkswaterstaat geeft toe: het plaatsen van een waarschuwingsbord op het Kooimeerplein is niet genoeg om motorongevallen te voorkomen.Rijkswaterstaat en de motorrijdersorganisaties KNMV en MAG hebben afspraken gemaakt over een structurele aanpak van de problemen op het verkeersplein Kooimeer.
De gevaarlijke situaties die op het Kooimeerplein ontstaan, zijn naar mening van KNMV en MAG in nagenoeg alle gevallen een gevolg van een keten aan oorzaken (slechte belijning, een ongelijkheid in het wegdek, glad-ogende reparatievakken die motorrijders van hun rijlijn doen afwijken, etc.). De motorrijdersorganisaties hebben er dan ook het punt gemaakt dat het wegnemen van een aantal van de delen van de keten zal leiden tot een veiliger verkeersplein. Natuurlijk zien we liever dat het volledige verkeersplein op de schop gaat, maar dat zal volgens directeur Scheijven financieel niet haalbaar zijn.

Klik hier om het volledige artikel te lezen >>

Hoe groter, hoe sterker!

Helaas, ze bestaan nog steeds: motorrijders die nog geen MAG-lid zijn!

Stuur deze nieuwsbrief daarom eens door naar al je motorrijdende vrienden, vriendinnen en collega’s en zorg ervoor dat ook zij zich aansluiten bij de enige echte belangenvereniging voor motorrijders.

Uiteraard ontvangen zij dan ook iedere twee maanden het Mag-a-zine, het verenigingsblad van de MAG.

Direct inschrijven als MAG-lid kan door hier te klikken.

MAG – Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden