9 februari 2016
Terugroepacties motoren
Soms worden motoren vanwege een technisch defect of een fabricagefout door fabrikanten teruggeroepen. Maar hoe weet je nu of er voor jouw motor nog een terugroepactie openstaat?
De FEMA publiceert sindskort alle terugroepacties van motorfabrikanten. Motoren waaraan iets mankeert kunnen worden teruggeroepen om fouten te herstellen en risico’s van defecten te verminderen. Maar hoe weet je nu of er voor jouw motor nog een oproepactie openstaat? De MAG vroeg het Eugène Moerkerk, stafmedewerker duurzaamheid & techniek van RAI Vereniging, de belangenbehartiger van voertuigfabrikanten en -importeurs.
Lees hier verder >>

Start jouw motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht
MOTORbeurs Utrecht 2016 mag je niet missen. Deze editie voor de motorliefhebber wordt stoer, spannend en spectaculair met superleuke activiteiten. Het barst uit zijn voegen van de actie en je vindt écht alles voor jouw nieuwe motorseizoen.

Eerste stop: MOTORbeurs Utrecht! Scoor snel je kaart(en) online voor maar 14 euro per stuk door hier te klikken.

Hoe groter, hoe sterker!
Helaas, ze bestaan nog steeds: motorrijders die nog geen MAG-lid zijn!

Stuur deze nieuwsbrief daarom eens door naar al je motorrijdende vrienden, vriendinnen en collega’s en zorg ervoor dat ook zij zich aansluiten bij de enige echte belangenvereniging voor motorrijders. Uiteraard ontvangen zij dan ook iedere twee maanden het Mag-a-zine, het verenigingsblad van de MAG.