motorbeurs groningen

Op 15, 16 en 17 januari 2016 vindt de 21e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs plaats in Martiniplaza te Groningen

Dé Noordelijke Motorbeurs is gestart in 1996 en is een jaarlijks terugkerend evenement.
De beurs is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere motorbeurzen van Nederland.

Op de beurs presenteren ca. 110 bedrijven en organisaties hun produkten en diensten.  Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden kleding, accessoires, toerisme, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen. Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de Politie en de MAG. Via de standhouders zijn de meeste motormerken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Data en openingstijden
Vrijdag 15 januari 2016 van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 16 januari 2016 van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 17 januari 2016 van 10.00 tot 18.00 uur

Online verkoop toegangskaarten
Vanaf ca begin december kunt u online toegangskaarten bestellen. Dit is een service zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan.

Locatie
Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de MartiniPlaza aan de Leonard Springerlaan te Groningen. Dit complex ligt direct naast de A7 (Groningen-Drachten) en is daarom gemakkelijk te bereiken. (zie Martiniplaza)

Route en Parkeren
Voor de route en GRATIS parkeren zie Martiniplaza

Standhouders
In de praktijk is gebleken dat tot op het laatste moment wijzigingen zijn in de lijst met standhouders. Daarom zult u hier geen deelnemerslijst van de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs vinden. Het overgrote deel van de deelnemers van voorgaande jaren en diverse nieuwe zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Entreeprijzen
Volwassen: kassa € 12,-
65+: kassa € 6,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Deelnemen aan het evenement ?
Wilt u meer weten over deelname aan het evenement mail ons dan even.

Informatie deelnemers
Informatie over de extra voorzieningen als standbouw, vloerbedekking, meubilair etc. wordt apart toegestuurd.

De informatie op deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Organisatiebureau Fremar b.v., dan wel door haar ingeschakelde derden, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden, onvolledigheden of andere onvolkomenheden dan wel voor de gevolgen daarvan. Wijzigingen voorbehouden.

 

www.denoordelijkemotorbeurs.nl