STIchting MOtortoerisme Nederland

We hopen dat het matige voorjaar, voor wat betreft de weersomstandigheden, een positieve wending kent tijdens Koningsdag 2016. En dat we van de Koningsrit kunnen gaan genieten onder droge en zonnige omstandigheden.

Evenals vele voorgaande jaren zorgt de STIMON er ook nu weer voor dat u de vrijmarkten kunt laten voor wat ze zijn, maar dat u aan het einde van de middag toch nog op tijd weer terug bent “om een terrasje te pikken”

De Koningsrit 2016 heeft een lengte van ongeveer 180 km. en onderweg is een koffiestop ingebouwd. Daar kunt u gebruik van maken, een andere keuze naar uw eigen wensen is uiteraard geen probleem.

Inschrijven is op 27 april mogelijk tussen 09:00 en 12:00 uur, de kosten per motor zijn € 5,– en de inschrijftafel staat wederom in restaurant Watergoor, Watergoorweg 44, 3861 MA Nijkerk
U ontvangt de routebeschrijving via een routeboekje, de route ter plaatse laten overzetten op uw garmin-gps-systeem is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Er is weer veel energie gestoken in het uitzetten van de rit, we hopen er samen met u een fijne motordag van te maken. Wilt u toch nog meer informatie? Neem dan contact op met ons secretariaat, bereikbaar via het nummer (0341) 419388 b.g.g. 06 53 44 11 84

Tot de 27e in Nijkerk!

STIchting MOtortoerisme Nederland
www.stimon.nl
info@stimon.nl