op 11 september 2016  vind de Motortoertocht voor het Goede Doel plaats. Deze tocht van iets meer dan 100 of 200 kilometer (aan jullie de keuze) gaat van het Brabantse Rijen naar Rijen (Rijen ligt precies tussen Breda en Tilburg).

Met de opbrengst van het inschrijfgeld (tickets) van deze motortoertocht steunen wij ieder jaar een goed doel. Dit jaar ondersteunen we o.a. Familiehuis Daniel Den Hoed in  Rotterdam, maar leveren we ook een bijdrage aan de organisatie van een verwenmiddag voor kankerpatiënten die op dezelfde dag plaats vind. Meer informatie vinden jullie ook op onze website www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl

Deelnamekosten

De kosten per deelnemer in de voor inschrijving bedragen slechts € 15,- per persoon. Je koopt gewoon heel eenvoudig een ticket via de website en je betaalt deze gewoon via iDeal of Mister Cash (België).

Wie zich vooraf inschrijft ontvangt toegang tot de routes in de week voor 11 september en ontvangt ook een compleet verzorgde lunch én gratis aandenken aan deze dag.

Daarnaast krijg je koffie, thee en andere lekkere dingen onderweg en sluiten we grandioos af met een leuke motor-demonstratie. Kortom laat je verrassen; en voor wie wil wordt er door een topcateraar ook nog een afsluitende warme maaltijd geserveerd … voor maar € 6,50 extra.

Deelname groep of vereniging.

Voor individuele deelnemers bieden wij de keuze of zij zelfstandig (eigen navigatie) rijden of dat ze gebruik willen maken van onze routebegeleiders. De routebegeleiders kennen de route en rijden de groepen. De groepen worden ingedeeld naar snelheid. Als jullie als motortoerclub willen deelnemen dan kan je je wel als groep aanmelden. Dat kan vanaf 10 personen, alleen kunnen we dan niet voorzien in een routebegeleider vanuit onze organisatie (maar waarschijnlijk heeft jullie club zo zijn vaste voorrijders met navigatie!). Voor het aanmelden van groepen kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Kom jullie van ver?

Dan is het misschien leuk om er een weekendje weg van te maken. Wij brengen jullie graag in contact met partijen die kunnen zorgen voor overnachting … met korting tot wel 50%. Laat je verrassen!

Nieuwsbrief

Wil jullie op de hoogte blijven van de activiteiten die we organiseren tijdens deze dag – buiten de aantrekkelijke toertocht natuurlijk – dan kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je kan natuurlijk ook onze Facebookpagina leuk-vinden! Extra informatie over alle zaken die we organiseren of leuke aanbiedingen die we  voor onze sponsors mogen doen vind je op onze website en met name op onze Blog

Tot 11 september?

Wij hopen jullie interesse te hebben gewekt en dat jullie van de partij zijn. maar als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

Peter Starink

Voorzitter Motortoertocht voor het Goede Doel