Beste motorrijder,

Na het daverende succes van vorig jaar, waarbij meer dan 700 motoren meereden tijdens de Univé TT NightRide en 175 toerrijders de MotoPort Assen TT Toertocht reden, worden ook dit jaar weer beide evenementen georganiseerd. Ondanks dat de wedstrijddag van de TT verplaatst is naar de zondag, blijven wij traditiegetrouw op de vrijdagmiddag en -avond. Noteer daarom vrijdag 24 juni alvast in je agenda!

Univé TT NightRide Vanaf 19:30 uur zal het centrum van Assen weer worden opgeschud door het geluid van honderden ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen. De route van de Univé TT NightRide is dit jaar geheel vernieuwd en voert nog meer door het stadscentrum. De start is wederom bij De Bonte Wever in Assen. Van daaruit vertrekken we onder begeleiding van ervaren motorbegeleiders. Deelname is weer geheel gratis en na afloop ontvangt u ook nog een gratis consumptie. Programma:

  • Inschrijving – tussen 17:00 en 19:00 uur
  • Briefing – tussen 19:00 en 19:15 uur
  • Opstellen – vanaf 19:15 uur
  • Start TT NightRide – 19:30 uur
  • Einde TT NightRide – 20:30 uur

MotoPort Assen TT Toertocht De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zal ook dit jaar weer de MotoPort Assen TT Toertocht met zorg voor u uitzetten. De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever in Assen, zal worden aangeduid met routeborden en voert u langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen.

Deelname aan de MotoPort Assen TT Toertocht kost € 10,00 te voldoen bij aanmelding in De Bonte Wever. Hiervoor krijgt u voor aanvang een kop koffie of thee met appelgebak en een consumptie + versnapering tijdens de pitstop. De MotoPort Assen TT Toertocht is dit jaar ook aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie! Voor GPS-bezitters is de route een dag voor aanvang te downloaden.

Programma:

  • Aanmelden – tussen 11:00 en 13:00 uur
  • Starttijd – tussen 12:00 en 14:00 uur
  • Eindtijd – ca. 18:00 uur

Inschrijving Inschrijving voor beide evenementen kan tot en met 23 juni 2016 door een e-mail te sturen naar: Martin de Gries, mdegries@mc-assen.nl. Geef daarbij de volgende gegevens door: – Deelname TT NightRide en/of TT Toertocht

– Voor- en achternaam – Woonplaats – Geboortedatum – E-mailadres – Telefoonnummer Na inschrijving volgt meer informatie. Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig! 

 

Wij hopen net als vorig jaar weer op een grote opkomst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan Puper & Martin de Gries Organisatie